Relaxáció és újjászületés

Egy exkluzív és hangulatos hely az Ön kikapcsolódásához. Jól felszerelt edzőtermeink, impozáns Spa részlegünk vagy a különböző masszázs szolgáltatásaink segítenek Önnek kizökkenni a hétköznapok rohanásából. 1000m²-en élvezheti a feszített víztükrű medence, a pezsgőfürdő, a finn szauna, gőzfürdő, infra szauna és tengeri klíma (só) kabin, merülő medence, Kneipp-taposó jótékony hatásait.

A belépő vagy bérlet vásárlása automatikus elfogadását jelenti a HÁZIRENDnek és a Belépési Nyilatkozatnak.

A wellness részleg külsős vendégek részére a terheltség függvényében látogatható, ezért a belépés jogát fenntartjuk.

Spa

Wellness részlegünkön egy úszó- és élménymedence, egy merülő medence, és egy jacuzzi biztosítja a víz gyógyító erejének kihasználását. Szauna világunkban finn szauna, gőzkamra, tengeri klima szoba és infra szauna található.

Fitnesz

A fitness részlegen egy jól felszerelt erősítő terem és egy aerobik terem található 220 négyzetméteren. Az erősítő terem professzionális LifeFitness erősítő és cardio gépekkel van felszerelve, melyek minden izomcsoport erőfejlesztésére lehetőséget adnak.

Masszázsok

A masszázsok régi és alapvető gyógymódok, melyek lényünket nem csak fizikailag, de lelkileg is képesek gyógyítani. Hagyományos masszázsaink és testkezléseink célja, hogy fájdalmat csillapítsanak, lazítsák az izomzatot és az igénybevett test pihenését segítsék.

Szépségszalon

A szépségműhelyünkben fodrászat, kozmetika, manikűr-pedkűr szolgáltatásokat nyújtunk.

Egyéb sport, rekreáció

A fitness szolgáltatások mellett egyéb, rekreációs illetve aktív kikapcsolódási lehetőségeket is biztosítunk. Ezek a játékok illetve szabadidős sportok nagyrészt szabadtéri mozgásformák és örömteli kikapcsolódást jelentenek.

Kerékpárkölcsönzés

A kerékpározás nem csak gondoskodik kondíciónkról, de bringázás közben felfedezhetjük környezetünk szép természeti helyeit vagy éppen Vecsés látványosságait.

Szaunaszeánsz

Szeretettel várunk minden kikapcsolódni vágyót szerdán és szombaton szaunaszeánsz estjeinkre!