Erősítő és aerobik terem

A Fitness részleg külsős vendégek és sportolni vágyók részére is rendelkezésre áll.

Az erősítő terem professzionális LifeFitness erősítő és cardio gépekkel van felszerelve, melyek minden izomcsoport erőfejlesztésére lehetőséget adnak. Ezek az erősítőgépek a legmodernebb biomechanikai kutatások alapján készültek, így tökéletes eszközei akár kezdő akár tapasztaltabb sportemberek edzésének.

Ha személyi edzésre vagy akár csak kis útbaigazításra, kezdő tanácsokra van szüksége, forduljon bátran a recepcióhoz!

Csoportos órák

Az aerobik órák vidáman, jó hangulatban és keményen átmozgatnak. Ebben a teremben az aerobik órák mellett más jellegű csoportos edzések is vannak.

Aktuális órarendünk itt elérhető

További információért kérjük látogasson el a Facebook oldalunkra: staciotrainer

Hotel Stáció Wellness & Conference**** - Csoportos órák

Erősítő terem

Kellemes környezetben, baráti hangulatban edzheted fizikumod a LifeFitness Signature géppark segítségével, amely tökéletes eszköze lesz a fejlődésednek. Az erősítő gépeken kívül kardio gépek, funkcionális eszközök, box zsák, egyensúlyózó párnák és számos egyéb edzés eszköz áll rendelkezésre.

Hotel Stáció Wellness & Conference**** - Professzionális fitnesz terem

Személyi edzés

Ha nem vagy jártas a fitness világában, megakadtál a fejlődésben vagy új motivációra van szükséged, esetleg más módszert is kipróbálnál, hogy változatosabb legyen az edzésed, bátran szólj nekünk! Segítünk elérni a céljaid. Személyi edző részvételével is edzhetsz illetve szívesen adunk tanácsot, ha szükséged van rá.

Fontos, hogy ha kezdő vagy, kérj segítséget! Ezzel időt, energiát, sérülést spórolhatsz meg.

Hotel Stáció Wellness & Conference**** - Személyi edzés