Stáció Pihenés

Ellenállhatatlanul csábító ajánlatunk a pihenésre vágyóknak.

Egy éjszakás kaland

Szökjön meg Szerelmével egy röpke pihenésre a nyüzsgő hétköznapokból!

Szoba napi használatra

Néhány óra romantika kettesben, lepje meg Kedvesét!

Hotel Stáció Wellness & Conference**** - Őszi szünet

Őszi Szünet

Őszi szünet?! Amikor végre mindenki lazíthat egy kicsit, igazán remek alkalom a kikapcsolódásra! Pezsdüljön fel családjával az Őszi szünetben!

Halloween-i ’Szerencsekerék’ Csomag

Ezen a jól ismert televíziós vetélkedőt megidéző esti programunkon a főszerep a pörgetésé és az ügyességé. Miután Ön megpörgeti a kereket kiderül, hogy milyen feladványt kell teljesítenie. Lássuk, hogy megbirkózik-e a kihívásokkal!

Hotel Stáció Wellness & Conference**** - Márton-napi libanapok

Márton-napi libanapok

„Aki Márton-napon libát nem eszik, egész éven át éhezik.”-tartja a mondás. Őszi wellness felüdülés Márton napi finomságokkal, élőzenével, borkóstolóval és szaunaszeánsszal. Libázzunk együtt!

Kemencés Csülöksütő Hétvége

TELJES ELLÁTÁSSAL! December első hétvégéjén kemencés csülöksütéssel készülünk vendégeink számára. Látogasson el hozzánk egy feltöltődő wellness hétvégére és pihenése során töltsön el egy felejthetetlen délutánt a Petz Családi Pincészet vendéglátásában december 2-án!

Hotel Stáció Wellness & Conference**** - Téli Rekreáció

Téli Rekreáció

Forralt borozás, szaunaszeánszok és exkluzív wellness élmények téli köntösben. Élvezze családjával a tél legszebb pillanatait a Hotel Stációban!

Hotel Stáció Wellness & Conference**** - Karácsonyi ajánlat

Karácsonyi csomag

Családias hangulatú ünneplés a Hotel Stációban! Töltse nálunk az év legszebb ünnepét, s mi megajándékozzuk karácsonyi meglepetés csomagunkkal!

Hotel Stáció Wellness & Conference**** - Téli szünet

Téli Szünet

Pihenje ki az ünnepi készülődést és adja át magát a forralt borozás, szaunaszeánsz és exkluzív wellness élmények varázslatos hangulatának! Élvezzék a téli szünet legszebb pillanatait a Stációban!

Hotel Stáció Wellness & Conference**** - Stació szilveszter

Stáció Szilveszter’23

Töltse velünk 2023 utolsó óráit, varázslatos műsorral készülünk! Ígérjük, a humor és izgalom idén sem marad el az este folyamán. Mr. Sam Band 6 fős zenekar gondoskodik a fergeteges hangulatról egészen kifulladásig.