Köszönjük!

„Karácsonykor voltunk a családommal. Kiváló hangulat volt, amiről egy fantasztikus zenekar és a személyzet gondoskodott. A kellemes hangulatot fokozta karácsonyi díszítés. amivel a hotel minden részén szembesültünk. Csodálatos látvány fogadott bármerre néztünk. A konyha tökéletes, pincérek előzékenyek, jókedvűek és kedvesek voltak.”

Ezüstöcske, július, 2019

Szuper!

„Nagyon jól éreztük magunkat. A szobák nagyon tiszták, szépek voltak. Az étkezések is nagyon jók voltak. A wellness nagyon szép. A személyzet nagyon kedves volt. Egy nagyon kellemes hetet töltöttünk itt a családdal.”

Malna333, október 2019

Minden 1 helyen!

“Nyugodt, szereny es osszes szolgaltatasaban kiemelkedo!”

Chris, November 20, 2017

Szuper hely!

“Már többször voltam itt!!A szálló tiszta,az ételek finomak és bőségesek.A személyzet kultúrált,bármilyen problémát azonnal orvosolnak.A wellness részleg-számomra-kielégítő szolgáltatást nyújt.”

Endre László, Augusztus 10, 2017

Vecsés “gyöngye”

“Rendkívül kedves,segítőkész személyzet,tiszta modern szobák,wellness részleg fantasztikus,csendes minden igényt kielégítő hely!Ajánlom mindenkinek,mi sem bizonyítja jobban a pozitívumát mint az ,hogy immáron 4 éve járunk vissza és töltjük náluk a karácsonyunkat!”

gombocartur2016, Március 22, 2017