Kedves vendégünk!

Nagy örömünkre szolgál, hogy vendégül láthatjuk a Hotel Stáció Pipacs éttermében. Engedje meg, hogy megismertessük Önnel az étterem gasztronómia ajánlatát, az étel- és italkínálat filozófiáját.

A választék összeállításánál a nemzeti és nemzetközi konyha jellegzetességeit is szem előtt tartottuk. A nemzeti konyhát elsősorban a jellegzetes magyar ételek, mint pl. a gulyás és a sült sertéscsülök képviselik. Gondoltunk a mediterrán konyhát kedvelőkre is, akiknek grillspecialitásainkat ajánljuk. Amennyiben egy könnyű ételre vágyik, úgy ajánljuk figyelmébe a szárnyas, vagy hús nélküli választékunkat. Ételérzékeny vendégeinknek pedig egyedi étlapot állítottunk össze.

Italkínálatunkban megtalálhatók a legkiválóbb magyar borok az Egri Bikavér a villányi fehér és vörös borok és természetesen a Tokaji Aszú.

Bízom benne, hogy megtalálja számítását.

TISZTELETTEL:

FENYVESI MÁTÉ – EXECUTIVE CHEF

Éttermi kínálatunk

Pipacs éttermünkben reggelit, ebédet és vacsorát is felszolgálunk kedves vendégeinknek az alábbi időpontokban:

Korai reggeli 4:00 – 06:30

Svédasztalos reggeli 06:30 – 10:00

Ebéd vagy vacsora 12:00 – 22:30

Asztalfoglaláshoz kérem hívja az alábbi számot: +36 20 968 1044

Reggeli

A Hotel Stációban szállóvendégeink, és rendezvényekre érkező vendégeink is a Bencini Caffe Miscela Premium elnevezésű, prémium minőségű szemes kávét fogyaszthatják reggelihez, vagy bekészítésként szakmai megbeszéléseik mellé. Ezt az igazi, hamisítatlan olasz kávét, kifejezetten a Közép- és Nyugat-európai ízlésvilágához fejlesztették ki. Kellemesen lágy, mindamellett karakteres megjelenésével, aromájával és íz világával minden generációnak felejthetetlen kávéélményt nyújt. Összetétele 95%-ban Arabica, 5%-ban Robusta típusú kávébab, mely kiválóan alkalmas tejes kávékülönlegességek készítéséhez is.

Mindenki érzi a különbséget, aki már megivott egy csészével.

Korai reggeli 4:00-6:30
Svédasztalos reggeli 6:30-10:00

Családi rendezvények

Válasszon kedvére 4 személyes sültes tálaink közül családi ebédre vagy nagyobb létszámú családi rendezvényre (ballagás, keresztelő, születésnap)!

Kínálatunkhoz előzetes bejelentkezés és foglalás szükséges!

Megkeresésüket a 06-20-508-50-66 telefonszámon vagy a restaurant@hotelstacio.hu email címen várjuk!