Kedves vendégünk!

Nagy örömünkre szolgál, hogy vendégül láthatjuk a Hotel Stáció Pipacs éttermében. Engedje meg, hogy megismertessük Önnel az étterem gasztronómia ajánlatát, az étel- és italkínálat filozófiáját.

A választék összeállításánál a nemzeti és nemzetközi konyha jellegzetességeit is szem előtt tartottuk. A nemzeti konyhát elsősorban a jellegzetes magyar ételek, mint pl. a gulyás és a sült sertéscsülök képviselik. Gondoltunk a mediterrán konyhát kedvelőkre is, akiknek grillspecialitásainkat ajánljuk. Amennyiben egy könnyű ételre vágyik, úgy ajánljuk figyelmébe a szárnyas, vagy hús nélküli választékunkat. Ételérzékeny vendégeinknek pedig egyedi étlapot állítottunk össze.

Italkínálatunkban megtalálhatók a legkiválóbb magyar borok az Egri Bikavér a villányi fehér és vörös borok és természetesen a Tokaji Aszú.

Bízom benne, hogy megtalálja számítását.

TISZTELETTEL:

FENYVESI MÁTÉ – EXECUTIVE CHEF