Igen, akarom...

…Elképzelte már esküvőjét? Egy szép vidéki környezetet képzelt el, virágzó, zöld növényekkel, fákkal, ahol a tavon megcsillan a sugárzó nap fénye? Budapest lenne a legpraktikusabb helyszín a rokonság miatt?

Képzelje el: egy ilyen impozáns környezetben áll az ajtó mögött. Már látja, hogy jövendőbeli férje ott várja, a boldogságkapu alatt. És végre itt a nagy belépő ideje. Álmai ruhájában kilép az ajtón, hogy egy intim szertartással, romantikus környezetben, családja és barátai körében megkezdje élete egy új, csodálatos szakaszát.

A mediterrán stílusú, napsütötte teraszokkal és gondosan karban tartott, csodálatos kerttel rendelkező Hotel Stáció mindezt biztosítani tudja Önnek. Szállodánk exkluzív esküvői helyszín, tökéletes választás, ha egy napfénytől csillogó kerti tó partján, a boldogság kapu mellett szeretné kimondani a boldogító igent, s ha mulatság nélküli, kisebb létszámú romantikus esküvőre vágyik. Csapatunk gondoskodik az Ön esküvőjéről a vendégfogadás, a ceremónia, illetve a vacsora során, a romantikus környezethez pedig vendégszeretet, kiváló szakértelem és tapasztalat párosul!

Esküvői ajánlatunkat az alábbiakban találja:

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és további részletekre lenne kíváncsi, kérjük lépjen kapcsolatba Étteremvezetőnkkel, Feyér Emesével az alábbi elérhetőségeken, vagy töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!

E-mail: restaurant@hotelstacio.hu
Telefon: +36 20 508 5066

A helyszín

Csodálatosan szép mediterrán házunk különlegessége a belső tó, amely tavasztól őszig vagy akár este kivilágítva igazán romantikussá teszi a helyszínt.

További képek megtekintéséhez, kattintson a galéria gombra!

Hotel Stáció Wellness & Conference**** - Esküvőhelyszín Budapest közelében

Szolgáltató partnereink

Frézia Dekoráció és Virágüzlet
www.edekoracio.hu

Hűség Szalon
Esküvői és alkalmiruha kölcsönző
www.husegszalon-hu.webnode.hu/

Páratlan Cukrászda
www.tortasziget.hu

Limousine szolgáltatás
www.exclusivelimousine.hu

Serenity Team
esküvői fotó-és videó
www.serenityteam.hu